Frigul se simte deja: Bucurestenii ar putea ramane insa la iarna cu caloriferele reci

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 07:38
1084 citiri
Frigul se simte deja: Bucurestenii ar putea ramane insa la iarna cu caloriferele reci
Foto: Arhiva Ziare.com

Directorul general al ELCEN, Marcel Nicolaescu, a atras atentia joi ca institutia pe care o reprezinta nu poate "intra in iarna", daca nu primeste bani de la Primaria Capitalei.

"Trag un semnal de alarma: daca Primaria, conform solutiilor pe care le-am dat prin rectificarea bugetului, prin darea in avans a bugetului pe trimestrul patru, nu ne da cateva sute de milioane, noi nu putem intra in iarna, determinat de faptul ca avem de incasat debit principal 650 de milioane de euro, o marfa pe care am livrat-o, dar nu am incasat-o.

Noi astazi suntem datori la furnizorii de gaze, care majoritatea sunt privati, au alte reguli de joc, 150 de milioane de euro. Este o presiune extraordinara pe noi", a declarat Marcel Nicolaescu, la dezbaterea cu tema "Criza Radet. Cauze si solutii".

Avertismentul unui oficial RADET: Exista un risc real ca la iarna bucurestenii sa ramana fara caldura

La randul sau, prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a subliniat ca RADET si ELCEN trebuie sa se ...citeste mai departe despre "Frigul se simte deja: Bucurestenii ar putea ramane insa la iarna cu caloriferele reci" pe Ziare.com

#RADET caldura Bucuresti, #Bucuresti fara apa calda, #Bucuresti Elcen caldura RADET , #Stiri Macroeconomie