Forumul de la Davos: Si-a asigurat Lagarde inca un mandat la varful FMI?

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 09:23
1501 citiri
Forumul de la Davos: Si-a asigurat Lagarde inca un mandat la varful FMI?
Foto: Facebook/Christine Lagarde

Indragita de elita financiara si liderii lumii stransi la Davos, Christine Lagarde pare a-si fi asigurat al doilea mandat la sefia Fondului Monetar International in pofida faptului ca este amenintata de un proces in Franta si ca abia s-au deschis nominalizarile pentru aceasta functie.

Lagarde, fost ministru francez de Finante si frecvent enumerata printre cele 10 cele mai puternice femei ale lumii, s-a folosit de Forumul Economic de la Davos, in Elvetia, unde gaseste intelegere pentru politicile sale financiare, pentru a-si anunta candidatura si a obtine sprijinul instantaneu al liderilor mondiali, scrie Reuters.

Ministrul britanic de Finante, George Osborne, a fost cel care a nominalizat-o oficial pe Lagarde, la cateva minute dupa deschiderea procesului de nominalizare.

La scurt timp au venit si primele declaratii de sustinere, din partea Frantei, Germaniei si Italiei, si neoficial din partea ...citeste mai departe despre "Forumul de la Davos: Si-a asigurat Lagarde inca un mandat la varful FMI?" pe Ziare.com

#Lagarde mandat nou FMI, #Lagarde Davos nominalizare FMI , #Stiri Macroeconomie