FMI, discutii cu Opozitia si cu Puterea: PSD si PNL nu se pun de acord

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 14:57
1178 citiri
FMI, discutii cu Opozitia si cu Puterea: PSD si PNL nu se pun de acord
Foto: Administratia Prezidentiala

Extinderea legislatiei privind managementul profesionist la toate companiile de stat si proiectiile privind deficitul bugetar pentru 2016 si 2017 sunt principalele observatii prezentate miercuri de reprezentantii Fondului Monetar International (FMI) in fata membrilor Comisiei pentru Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor, in cadrul discutiilor cu privire la stadiul relatiilor dintre Romania si institutia financiara internationala.

"Prima constatare este aceea ca Romania, din punct de vedere al macrostabilitatii, este intr-o pozitie buna si sustenabila. Este afirmatia sefei misiunii Fondului Monetar International in Romania. Dar, ca in orice demers, exista lucruri implinite si lucruri mai putin implinite. Singurele observatii (ale reprezentantilor FMI - n.red.) sunt in legatura cu reformele structurale, mai precis adoptarea in Parlament a Ordonantei 109 privind managementul companiilor de stat si eliminarea tuturor exceptiilor de la aceasta lege.

Deci, sa intre toate ...citeste mai departe despre "FMI, discutii cu Opozitia si cu Puterea: PSD si PNL nu se pun de acord" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#FMI discutii PSD, #FMI discutii PNL, #contre PNL PSD FMI , #Stiri Macroeconomie