Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Finantarea proiectelor de mediu, mai simpla

Finantarea proiectelor de mediu, mai simpla

Procedura de avizare a finantarii proiectelor de mediu va fi simplificata, prin renuntarea la etapa de depunere a Formularelor informative privind Proiectele (FIP) cu propuneri de proiecte prioritare pentru protectia mediului.Comitetul de avizare se va intalni, pentru primele evaluari, cal mai tarziu pana la 10 februarie, ca urmare a recentei desemnari a reprezentantului organizatiilor neguvernamentale de mediu. Organismul va analiza 13 proiecte pentru reducerea poluarii aerului, apei si solului, doua care vizeaza biodiversitatea, 20 in domeniul educatiei si constientizarii publicului si inca aproximativ 40 din sectorul gestionarii deseurilor de rumegus, sticla, anvelope, inclusiv a deseurilor periculoase.

Se poate acorda sustinere financiara din Fondul pentru mediu pentru proiectele propuse de catre agenti economici, organizatii neguvernamentale, autoritati publice locale si unitati de invatamant. Nu pot beneficia de finantare autoritatile publice centrale si unitatile aflate sub autoritatea, in subordinea sau in coordonarea autoritatii publice centrale pentru protectia mediului.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 778 ori