Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Falimentul personal: Planul de actiune si etapele pentru 2016

Falimentul personal: Planul de actiune si etapele pentru 2016
Normele metodologice de aplicare a Legii 151/2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice sunt finalizate la nivelul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor urmand sa fie adoptate in aprilie 2016.

Ministerul Economiei a publicat Planul de actiune al implementarii Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, care prevede si suplimentarea personalului institutiilor reprezentate in comisiile de insolventa, respectiv ANPC, Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) si Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Potrivit documentului citat, hotararea de guvern care permite suplimentarea personalului ANPC cu 180 de persoane ar putea fi adoptata pana in aprilie 2016. Numarul de posturi in ONRC si ORCT ar urma sa fie majorat cu 500 pentru Buletinul Procedurilor de Insolventa, iar actul normativ in acest sens ar putea fi aprobat in Guvern pana in mai 2016.

Dezvoltarea, testarea si punerea in productie a sistemului informatic pentru infiintarea in ...citeste mai departe despre "Falimentul personal: Planul de actiune si etapele pentru 2016" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 674 ori