Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Facturile EUfonika pot fi achitate la Posta Romana

Facturile EUfonika pot fi achitate la Posta Romana

Facturile de telefonie fixa EUfonika emise de Combridge SRL pot fi achitate prin toate subunitatile Postei Romane, incepand cu luna aprilie 2006.Pentru a efectua plata, clientii se pot prezenta la oricare subunitate postala cu factura, putand achita numai suma inscrisa pe aceasta. In schimbul platii, clientii primesc o chitanta in care este inscrisa suma platita, stampilata si semnata de salariatul postal.

A"Sunt increzator in faptul ca vom avea multi clienti multumiti de acest serviciu care ofera o alternativa reala pentru cei preocupati de raportul calitate-pret. Prezenta EUfonika pe piata romaneasca inseamna ca atat clientii persoane fizice cat si persoanele juridice vor putea beneficia de tarife mai mici, de o retea de calitate superioara si de un excelent serviciu pentru clientiA", a declarat Levente Csenteri, Director Executiv Combridge la lansarea noului serviciu de telefonie fixa Eufonika.

Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale, fiind organizat in 10 directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si aproape 600 incluse in VPN.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 708 ori