Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Factură de coșmar la electricitate "încasată" de o familie din Alba: 27.808,13 lei. "Care este reacția social acceptată când primești așa ceva sâmbătă după-masă?"

Factură de coșmar la electricitate "încasată" de o familie din Alba: 27.808,13 lei. "Care este reacția social acceptată când primești așa ceva sâmbătă după-masă?"

Electrica Furnizare a transmis un comunicat în care explică de ce unul dintre clienții săi din Alba a primit o factură în valoare de 27.808,13 lei.

Furnizorul de scuză spunând că este vorba de o eroare.

„Electrica Furnizare precizează că factura menționată în cadrul articolelor de presă este o factură cu caracter de regularizare, emisă în baza citirii efectuate de către operatorul de distribuție zonal.

Din cauza unei anomalii pe lanțul de facturare și în sistemul informatic, factura în cauză a fost transmisă automat, în mod eronat, către client.

Compania Electrica Furnizare a luat decizia de a storna factura până la clarificarea modului de funcționare a întregului lanț de facturare, inclusiv a contorului de la locul de consum în cauză”, a transmis Electrica Furnizare către Ziare.com

Situația a ajuns în atenția publică duminică, 29 august, după ce o familie din județul Alba a intrat în stare de șoc după ce au consultat factura regularizată la curentul electric.

„Împreună. De peste 120 de ani… Şi facturile cred ca tot de-atunci se adună. Care este reacţia social acceptată când primeşti o factură de 27.808,13 lei, sâmbătă după-masa?”, au scris aceștia pe Facebook.

Din comentariile de pe reţeaua de socializare rezultă că aceasta nu este o situaţie singulară. De exemplu, o altă familie din Alba Iulia a primit o factură de 6.000 de lei tot la energie electrică, furnizorul fiind un operator privat. ...citeste mai departe despre "Factură de coșmar la electricitate "încasată" de o familie din Alba: 27.808,13 lei. "Care este reacția social acceptată când primești așa ceva sâmbătă după-masă?"" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 165 ori