Electronicele, o investitie? Grecii speriati au dat iama in magazine

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 08:01
824 citiri
Electronicele, o investitie? Grecii speriati au dat iama in magazine
Foto: Apple

Negocierile cu creditorii au intrat in impas, iar Grecia a ratat o plata catre Fondul Monetar International. In aceste conditii, statul elen a fost nevoit sa inchida bancile si sa limiteze extragerile de la bancomate. Insa ce a facut o mare parte din populatie? A cumparat electronice, cu ultimii bani cash.

Pe teritoriul elen, cel mai bine vandute produse IT din ultima perioada au fost cele de la Apple, dar si consolele PlayStation de la Sony, arata un reportaj realizat de Bloomberg.

"Oamenii cheltuie banii pe care ii au in banci pentru ca se tem ca ii vor pierde", a explicat Natasa, in varsta de 33 de ani, care lucreaza la un magazin de electronice din centrul Atenei. "Un Mac (marca de laptopuri de la Apple - n.red.) isi pastreaza valoarea in timp", a adaugat aceasta.

Grecii se tem sa nu aiba soarta vecinilor din Cipru, care s-au trezit peste noapte fara o parte din economii. Bank of Cyprus a transformat o parte din depozitele neasigurate in actiuni, aceasta fiind una dintre ...citeste mai departe despre "Electronicele, o investitie? Grecii speriati au dat iama in magazine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Greci cumparaturi IT, #Greci cumparaturi laptopuri, #greci investitii laptopuri console, #greci laptopuri console , #Stiri Macroeconomie