E oficial: Gruia Stoica da gres si in Croatia. De ce n-a mai cumparat HZ Cargo

Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 11:15
1696 citiri
E oficial: Gruia Stoica da gres si in Croatia. De ce n-a mai cumparat HZ Cargo
Foto: B1 TV

Privatizarea operatorului de transport feroviar de marfa HZ Cargo din Croatia a esuat dupa ce castigatorul licitatiei, Grampet Group, companie detinuta de omul de afaceri roman Gruia Stoica, a modificat conditiile aferente tranzactiei, au anuntat autoritatile croate.

Potrivit Ministerului Transporturilor din Croatia, compania din care face parte si Grup Feroviar Roman a modificat mai multe conditii pentru achizitionarea HZ Cargo fata de oferta depusa initial, iar procesul de vanzare nu poate fi continuat in aceste circumstante, informeaza Reuters.

Publicatiile croate au relatat in urma cu o saptamana ca privatizarea HZ Cargo ar fi fost abandonata ca urmare a esecului negocierilor cu Grampet Group, insa reprezentantii companiei au infirmat aceste informatii.

Gruia Stoica, urmarit de ghinion si in Croatia? Ce se intampla cu tentativa GFR de a cumpara HZ Cargo

Totusi, intr-un comunicat remis Ziare.com, acestia au precizat ca "procedura de preluare a HZ Cargo se va finaliza ...citeste mai departe despre "E oficial: Gruia Stoica da gres si in Croatia. De ce n-a mai cumparat HZ Cargo" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gruia Stoica esec privatizare Croatia, #GFR privatizare HZ Cargo , #Stiri Macroeconomie