Dragnea va semna in China un acord privind utilizarea pasnica a energiei nucleare

Duminica, 31 August 2014, ora 16:48
1450 citiri
Dragnea va semna in China un acord privind utilizarea pasnica a energiei nucleare

Viceprim-ministrul si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, va semnat in China Acordul intre Guvernul Romaniei si cel al Republicii Populare Chineze privind cooperarea in domeniul utilizarii pasnice a energiei nucleare.

Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea va semna acest document impreuna cu Liu Qi, Vice Administrator (Vice Minister) of China National Energy Administration.

Vicepremierul Liviu Dragnea se afla de sambata pana miercuri intr-o vizita oficiala in R.P. Chineza, ca membru al delegatiei conduse de prim-ministrul Victor Ponta.

In comunicat se arata ca in cadrul convorbirilor cu oficialitatile chineze vor fi abordate relatiile bilaterale dintre Romania si Republica Populara Chineza, cu accent pe stadiul implementarii proiectelor convenite cu ocazia convorbirilor avute la Bucuresti, in special a celor din domeniile energiei, infrastructurii, agriculturii etc.

Luni, Liviu Dragnea va avea o alocutiune la reuniunea economica organizata la Beijing, cu participarea reprezentatiilor principalelor companii si banci chineze care deruleaza afaceri sau doresc sa investeasca in Romania.

Tot luni, el va participa la intrevederea in plen a celor doua delegatii iar ulterior va avea loc ceremonia semnarii unor documente intre partea romana si chineza. In acest context, viceprim-ministrul Liviu Dragnea va semna Acordul privind cooperarea in domeniul utilizarii pasnice a energiei nucleare.

Marti, vicepremierul se va deplasa cu trenul de mare vizita la Tienjin, unde delegatia romana va vizita parcul tehnologic si va avea o intalnire cu reprezentanti ai firmelor care deruleaza activitati in parc in domeniile IT, componente auto, produse bio, constructii masini etc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romania china, #dragnea china , #Stiri Macroeconomie