Dosarul Motorina: Descoperire socanta in buncarul complicilor lui Codrut Marta

Sambata, 10 Mai 2014, ora 13:35
1516 citiri
Dosarul Motorina: Descoperire socanta in buncarul complicilor lui Codrut Marta

Agentii FBI au descoperit o avere intr-un buncar de pe proprietatea din Yelm, Washington, a cuplului de romani Radu si Diana Nemes, acuzati de evaziune fiscala de milioane de dolari in Dosarul Motorina si prinsi in luna martie de autoritatile americane.

Potrivit WP TV, acestia construisera un buncar subteran pe proprietatea de peste 2.000 de metri patrati unde locuiau si de unde au fost saltati.

In interiorul constructiei, anchetatorii au descoperit circa 2,7 milioane de dolari in monede de aur si argint, precum si mai multe arme, printre care patru pistoale si o mitraliera de tip AR-15.

Desi au fost prinsi de autoritatile americane inca din luna martie, abia de curand a fost extradata in Romania Diana Nemes, iar zilele acestea si sotul ei a acceptat sa fie extradat pentru a fi judecat in dosarul de coruptie.

Dosarul in care apare numele celor doi este acelasi in ...citeste mai departe despre "Dosarul Motorina: Descoperire socanta in buncarul complicilor lui Codrut Marta" pe Ziare.com

#Radu Diana Nemes buncar comoara, #avere complici Codrut Marta, #dosar Motorina sef cabinet Blejnar , #Stiri Macroeconomie