DNA ancheteaza Loteria Romana: Explicatiile ministrului de Finante

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 12:10
1259 citiri
DNA ancheteaza Loteria Romana: Explicatiile ministrului de Finante

Ministrul Finantelor Ioana Petrescu a declarat, marti seara, ca se duc negocieri pentru obtinerea unor contracte mai favorabile pentru Loteria Romana, la scurt timp dupa ce DNA a inceput sa verifice daca aceste contracte semnate cu grupul grec Intralot sunt paguboase pentru stat sau nu.

Ioana Petrescu a precizat, la Digi 24, ca a trimis Corpul de Control la Loteria Romana inainte sa afle ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) face propria investigatie, mentionand ca va cere trimiterea in judecata a fostilor membri ai Adunarii Generale a Actionarilor (AGA).

"Eu deja am trimis dinainte sa iasa aceasta stire Corpul de control sa investigheze si cum s-a facut ultima cerere de oferte si cum s-au facut activitatile in ultima perioada. Astept rezultatul Corpului de control.

Unul din lucrurile care au trebuit sa fie decise a fost ca daca se continua pe perioada negocierii pentru un nou contract, daca se se prelungeasca pe perioade scurte vechiul contract pe vechiul contract, acest ...citeste mai departe despre "DNA ancheteaza Loteria Romana: Explicatiile ministrului de Finante" pe Ziare.com

#DNA loto, #contracte Loteria Romana renegociate, #contracte Loteria Romana Ioana Petrescu , #Stiri Macroeconomie