Discutii la CCIR: China e interesata de investitii la Cernavoda si lauda Romexpo

Vineri, 20 Martie 2015, ora 09:34
1261 citiri
Discutii la CCIR: China e interesata de investitii la Cernavoda si lauda Romexpo

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, a discutat joi cu Ambasadorul Chinei, Xu Feihong, despre cresterea schimburilor comerciale si dezvoltarea relatiei economice dintre cele doua state.

"Sistemul Cameral din Romania sprijina si reprezinta interesele mediului de afaceri autohton, atat in relatia cu autoritatile romane, cat si cu cele straine. Referitor la cooperarea dintre cele doua tari, vreau sa subliniez importanta Portului Constanta, ca punct nodal de transport si schimburi comerciale", a declarat Presedintele CCIR, potrivit unui comunicat al CCIR remis Ziare.com.

De asemenea, acesta a mentionat importanta complexului expozitional Romexpo ca hub al expozitiilor chineze pentru Europa Centrala si de Est, precum si necesitatea dezvoltarii coridorului Dunare - Marea Neagra.

"Subiectele de interes comun pentru Romania si China sunt retelele de transport dunarean, dezvoltarea ...citeste mai departe despre "Discutii la CCIR: China e interesata de investitii la Cernavoda si lauda Romexpo" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambasador China CCIR, #investitii China Romania, #schimburi comerciale China Romania , #Stiri Macroeconomie