Discursul plin de patos despre criza din Grecia si "falsul profet" Tsipras, care face valuri pe Internet (Video)

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 21:55
871 citiri
Discursul plin de patos despre criza din Grecia si "falsul profet" Tsipras, care face valuri pe Internet (Video)
Foto: Captura Facebook/Guy Verhofstadt

Sedinta furtunoasa din Parlamentul European pe tema crizei din Grecia a fost marcata miercuri de aplauze, huiduieli si discursuri rostite cu patos.

Omul zilei nu este insa premierul grec Alexis Tsipras, care si-a sustinut cauza in plenul european. The Guardian a remarcat ca fostul premier belgian Guy Verhofstadt, liderul liberalilor din PE, a ajuns celebru pe retelele sociale.

Grecia si-a sustinut cauza in PE: "Banii s-au dus la banci, nu la popor". Tsipras, indemnat sa renunte la euro

Discursul sau, in care l-a acuzat pe Alexis Tsipras ca nu a venit cu un plan de reforme detaliat, e viral pe retelele sociale.

"M-am infuriat azi dimineata pe domnul Tsipras, deoarece trebuie sa vedem propuneri concrete din partea lui. Putem evita un Grexit doar daca isi asuma responsabilitatea", noteaza pe Facebook Verhofstadt, postand si inregistarea cu discursul sau din PE.

In doar cateva ore, clipul a fost distribuit de mai bine de 20.000 de internauti.

(function(d, s, id) { var ...citeste mai departe despre "Discursul plin de patos despre criza din Grecia si "falsul profet" Tsipras, care face valuri pe Internet (Video)" pe Ziare.com

#Guy Verhofstadt discurs Guy Verhofstadt, #Guy Verhofstadt criza Grecia, #PE criza Grecia Tspiras , #Stiri Macroeconomie