Detaliul care ar putea "umfla" intretinerile cu cateva sute de lei

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 07:27
773 citiri
Detaliul care ar putea "umfla" intretinerile cu cateva sute de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Primavara ar trebui sa ne aduca cateva vesti bune. Pe langa vremea mai calda, portofelele noastre ar trebui sa se goleasca putin mai greu, avand in vedere ca intretinerea scade comparativ cu lunile de iarna. Cel putin teoretic. In practica, locatarii blocurilor s-ar putea trezi ca li se cer mai multi bani in aceasta perioada.

Motivul? Un dispozitiv care ar putea "umfla" costurile cu cateva sute de lei.

Un cititor Ziare.com ne-a semnalat ca asociatia de proprietari a pus un afis in care ii anunta pe locatarii blocului ca vor fi nevoiti sa dea 300 de lei pentru montarea unor detectoare de gaze si verificarea conductelor.

" (...) Vom avea de efectuat operatia de verificare a retelei de distributie de gaz si care va costa cca 300 de lei de apartament, intrucat dupa noua legislatie aparuta dupa incendiul de la Colectiv efectuarea verificarii retelei de gaz se face numai daca fiecare apartament va fi dotat cu un dispozitiv de detectie gaz.

Pretul de 300 de lei va cuprinde ...citeste mai departe despre "Detaliul care ar putea "umfla" intretinerile cu cateva sute de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#obligatie montare detectoare gaze, #montare detectoare gaze, #lege detectoare gaze, #detectoare gaze , #Stiri Macroeconomie