Decizia luata de Rusia in privinta gazelor livrate Romaniei

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 16:35
1189 citiri
Decizia luata de Rusia in privinta gazelor livrate Romaniei
Foto: Guvernul Romaniei

Romania a inregistrat in ultima perioada, ca si alte state, probleme cu reducerea livrarii de gaze din Rusia, dar volumul furnizat a crescut miercuri, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, precizand ca a discutat, marti, pe aceasta tema cu oficiali ai Comisiei Europene.

"Au crescut furnizarile pentru astazi. Intelegem ca sunt mai multe tari care s-au confruntat cu reduceri de furnizare din Federatia Rusa, stie si Comisia Europeana, am avut niste discutii si ieri, la Bruxelles", a spus ministrul in sedinta de miercuri a Guvernului, dupa ce premierul Victor Ponta s-a interesat de situatia livrarilor de gaze din Rusia, intreband daca "azi, ne-au mai dat drumul la robinet sau tot asa strans l-au tinut".

Dupa scurta informare a ministrului, premierul a precizat ca necesarul de gaze pentru populatie si necesitati urgente este asigurat pentru aceasta iarna din resurse proprii si depozite, indiferent de ...citeste mai departe despre "Decizia luata de Rusia in privinta gazelor livrate Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministru energie gaze Rusia, #Rusia livrare gaze Romania, #Rusia gaze Romania , #Stiri Macroeconomie