De'Longhi achizitioneaza o noua fabrica in Romania si angajeaza 500 de persoane

Vineri, 07 Februarie 2020, ora 15:35
1117 citiri
De'Longhi achizitioneaza o noua fabrica in Romania si angajeaza 500 de persoane
Foto: Arhiva Facebook/ De\'Longhi Romania

Grupul De'Longhi anunta achizitia unui nou centru de productie in Romania, in localitatea Madaras, judetul Bihor, unde intentioneaza sa angajeze 500 de persoane.

Platforma industriala are 25.000 mp, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite in viitoarea activitate de productie.

"Tranzactia este menita sa sprijine cresterea organica urmarita de grup pentru principalele piete, in concordanta cu strategia de reducere a timpului de productie si livrare a produselor companiei, mentinand acelasi nivel ridicat de calitate si control al productiei", se arata in comunicat.

In aceasta noua locatie, compania va angaja peste 500 de persoane si, avand la baza experienta de la Cluj, va consolida prezenta grupului in regiune.

Cu o cifra de afaceri de peste 2 miliarde de euro, Grupul De'Longhi este activ in proiectarea, fabricarea si distributia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gatit, a aparatelor de aer conditionat si radiatoarelor, precum si a aparatelor de ingrijire a domiciliului. ...citeste mai departe despre "De'Longhi achizitioneaza o noua fabrica in Romania si angajeaza 500 de persoane" pe Ziare.com

#De Longhi Romania fabrica angajati , #Stiri Macroeconomie