De ce nu vom avea noi autostrazi prea curand: Politicienii pun bete in roate marilor proiecte de infrastructura

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 11:26
1021 citiri
De ce nu vom avea noi autostrazi prea curand: Politicienii pun bete in roate marilor proiecte de infrastructura
Foto: Arhiva Ziare.com

Discutiile cu mediul politic pe marginea documentului de baza al infrastructurii romanesti se dovedesc atat de complicate incat determina Guvernul sa il transforme in proiect de lege.

Surse guvernamentale au precizat, marti, pentru cursdeguvernare.ro ca Master Planul General pe Transporturi va fi aprobat in sedinta de guvern la mijlocul lunii mai, urmand sa plece spre aprobarea Parlamentului sub forma unui proiect de lege.

In acest moment, documentul se afla in circuit intern de avizare.

Potrivit unor surse europene, oficialii de la Bruxelles evita cu greu exasperarea cu privire la hatisul politic in care s-a impotmolit Master Planul romanesc.

Documentul trebuia avizat de Comisia Europeana pe data de 22 martie, la data respectiva fiind programata la Bruxelles o discutie finala la care delegatia romana nu a mai ajuns din cauza ca zborurile spre capitala Belgiei au fost anulate ca efect al atentatelor teroriste.

Infrastructura primitiva in Romania: Autostrazi vs. drumuri ...citeste mai departe despre "De ce nu vom avea noi autostrazi prea curand: Politicienii pun bete in roate marilor proiecte de infrastructura" pe Ziare.com

#autostrazi Master Plan, #master plan transport guvern, #master plan proiect lege , #Stiri Macroeconomie