Cum apara Varoufakis planul secret de intoarcere a Greciei la drahma

Marti, 28 Iulie 2015, ora 17:25
1106 citiri

Fostul ministru elen de Finante, Yanis Varoufakis, a comentat rapoartele din presa potrivit carora o echipa speciala s-a ocupat de un plan secret de copiere a parolelor folosite de greci pentru a-si plati taxele online, pentru a avea un sistem paralel de plata ce putea fi convertit rapid de la euro la drahma, daca Grecia iesea din zona euro.

Varoufakis a declarat presei britanice ca citatele ce i s-au atribuit de catre presa elena sunt corecte, insa unele publicatii au distorsionat stirea pentru a parea ca el a planuit inca de la inceput o intoarcere la drahma, scrie France24.

"Eu am fost intotdeauna complet impotriva desfiintarii euro deoarece nu stim ce forte intunecate poate dezlantui asta in Europa", a afirmat fostul ministru de Finante.

Ulterior, el a scris un articol in sectiunea de comentarii a publicatiei Financial Times, in care a argumentat ca planul era o incercare de a relaxa penuria de lichiditate din tara.

"Desi inteleg incantarea presei la acele remarci, cum ...citeste mai departe despre "Cum apara Varoufakis planul secret de intoarcere a Greciei la drahma" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Varoufakis plan intoarcere drahma, #Varoufakis criza Grecia , #Stiri Macroeconomie