Cu Grecia in focuri, sa nu scapam din ochi alte state UE care isi fac de cap

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 07:46
1232 citiri
Cu Grecia in focuri, sa nu scapam din ochi alte state UE care isi fac de cap

Dezastrul din Grecia a fost in centrul atentiei in ultimele luni, insa si in economiile mai puternice se intampla lucruri interesante si care nu ar trebui scapate din vedere cu ochii fiind la eleni.

Nori negri deasupra Greciei: Vine "apocalipsa" in 2016? Ce spun economistii

In prima linie a frontului se afla Franta, care ar vrea sa aduca transformari importante in zona euro.

Presedintele Francois Hollande a cerut o uniune monetara omogena si mai puternica. "Suntem pregatiti sa participam la o organizare consolidata si sa construim o avangarda impreuna cu tarile care ni se vor alatura", a afirmat liderul din Hexagon, intr-un editorial publicat de saptamanalul Le Journal du Dimanche si citat de EUObserver.

El a adaugat ca zona euro a izbutit sa reintareasca legaturile cu Grecia, odata cu gasirea unui compromis si demararea pregatirilor pentru al treilea pachet de salvare pentru eleni, mentionand ca "spiritul european si-a dovedit puterea".

"Dar nu ne putem opri aici", a ...citeste mai departe despre "Cu Grecia in focuri, sa nu scapam din ochi alte state UE care isi fac de cap" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Franta criza datorii, #franta guvern zona euro, #guvern zona euro, #probleme Spania, #criza zona euro Franta Spania , #Stiri Macroeconomie