Crimeea in Rusia, o carte jucata prost - ce se intampla in peninsula

Vineri, 04 Iulie 2014, ora 16:48
1071 citiri
Crimeea in Rusia, o carte jucata prost - ce se intampla in peninsula
Foto: Pravda

De cand a fost anexata la Rusia, din luna martie a acestui an, Crimeea s-a confruntat cu numeroase probleme economice. La acestea se adauga un nou sector deficitar, date recente aratand ca turismul a scazut drastic in fosta republica a Ucrainei.

Astfel, numarul de turisti a scazut considerabil in prima jumatate a anului 2014, relateaza Financial Times, care citeaza Asociatia Operatorilor de Turism din Rusia.

Cele mai recente statistici, publicate saptamana aceasta, arata ca 1,72 milioane de persoane au vizitat peninsula in perioada 1 ianuarie - 30 iunie, ceea ce inseamna mai putin de o treime din numarul turistilor care au venit in Crimeea in aceeasi perioada a anului trecut.

Ucraina poate lua Crimeea inapoi: Plan curajos de a smulge peninsula din mainile lui Putin

Agentiile de turism au precizat ca rata de ocupare a hotelurilor era de aproximativ 30% la sfarsitul lunii iunie, sustinand ca se asteapta, pana la sfarsitul anului 2014, la o rata de ocupare redusa la jumatate ...citeste mai departe despre "Crimeea in Rusia, o carte jucata prost - ce se intampla in peninsula" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Crimeea economie, #Crimeea turism, #probleme economice Crimeea, #probleme Crimeea , #Stiri Macroeconomie