Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Creditul pentru locuinte de la HVB

Creditul pentru locuinte de la HVB

Pentru a veni in intampinarea cererii inregistrate pe piata imobiliara, HVB Bank a lansat la inceputul lunii octombrie 2002, un nou produs - Creditul pentru Locuinta. Clientii carora banca li se adreseaza prin lansarea pe piata a acestui nou produs Pentru a veni in intampinarea cererii inregistrate pe piata imobiliara, HVB Bank a lansat la inceputul lunii octombrie 2002, un nou produs - Creditul pentru Locuinta. Clientii carora banca li se adreseaza prin lansarea pe piata a acestui nou produs sunt cei cu varsta cuprinsa intre 25-55 ani, contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata, vechime continua in munca de minim trei ani si cel putin un an vechime in compania in care lucreaza la data solicitarii creditului.

Detalii despre creditele pentru persoane fizice oferite de HVB Romania gasiti la acest link : Credit pentru persoane fizice oferit de HVB romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1035 ori