Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Costul traiului în cele mai importante orașe ale României. Locul unde o familie scoate 2.000 de euro din buzunar lunar, fără chirie

Costul traiului în cele mai importante orașe ale României. Locul unde o familie scoate 2.000 de euro din buzunar lunar, fără chirie

Traiul în cele mai mari orașe ale României nu este deloc ieftin, iar o familie formată din patru persoane trebuie să scoată lunar din buzunar între 7.953 și 9.908 pentru a se întreține, iar aceste sume nu includ chiria.

Bucureștiul este pe primul loc, cu cel mai scump trai de viață, iar pe ultimul loc este Sibiul, în comparație fiind incluse nouă orașe din România, și anume București, Cluj, Constanța, Brașov, Oradea, Timișoara, Iași, Craiova, Sibiu.

Astfel, în Sibiu, o familie cu patru membri are nevoie de aproximativ 7.953 de lei pe lună ca să trăiască decent, iar raportat la un individ suma este de 2.300 de lei pe lună, conform datelor Numbeo, citate de Ora de Sibiu.

În București, costurile pentru o familie cu patru membri se ridică la 9.908, iar costurile per individ la o sumă totală de 2.784 lei pe lună. Pe locul doi se află Clujul, unde o familie va scoate din buzunar 9.525 de lei, iar un individ, 2.741 de lei. Nici în aceste cazuri nu a fost inclusă plata chiriei.

...citeste mai departe despre "Costul traiului în cele mai importante orașe ale României. Locul unde o familie scoate 2.000 de euro din buzunar lunar, fără chirie" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 289 ori