"Copilul crizei" testeaza rabdarea Europei: Trebuie sa ne gandim serios despre ce urmeaza sa facem

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 11:47
792 citiri
"Copilul crizei" testeaza rabdarea Europei: Trebuie sa ne gandim serios despre ce urmeaza sa facem

Grecia trebuie sa arate celorlalte natiuni din zona euro o lista concreta de reforme pentru a primi o noua transa din imprumut.

Ministrii de Finante din uniunea monetara vor tine o conferinta telefonica pe 22 aprilie, iar pe 24 aprilie se vor reuni in Letonia, la Riga.

O tara aflata in hibernare pana acum ar putea rupe Europa

"Intalnirea reprezinta o sansa pentru a ne gandi serios despre ceea ce urmeaza sa facem. Speram ca elenii vor veni cu un pachet solid de reforme pentru urmatoarea intrevedere, care va avea loc in mai", a precizat Valdis Dombrovskis, vicepresedintele Comisiei Europene, potrivit Bloomberg.

Premierul elen Alexis Tsipras si restul natiunilor din zona euro inca nu au ajuns la o intelegere despre ce va face aceasta tara inainte ca sa ramana fara bani.

In februarie, creditorii internationali au aprobat extinderea programului de salvare pana in iunie. Insa acum Grecia trebuie sa vina cu o lista concreta de reforme, pentru a primi o noua transa din ...citeste mai departe despre ""Copilul crizei" testeaza rabdarea Europei: Trebuie sa ne gandim serios despre ce urmeaza sa facem" pe Ziare.com

#Grecia reforme zona euro, #Grecia plan zona euro, #Grecia zona euro , #Stiri Macroeconomie