Consumul record de gaze in ultimii doi ani - cum se va reflecta in factura

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 17:26
1199 citiri
Consumul record de gaze in ultimii doi ani - cum se va reflecta in factura
Foto: wallpaperforcomputer.net

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor scazute.

In mod normal, la nivel national se consuma circa 50 de milioane de metri cubi intr-o zi de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi.

Gerul arde romanii la buzunare: Cu cat s-ar putea umfla facturile

"In cursul zilei de vineri au aparut mici deficite de furnizare, insa am echilibrat imediat sistemul acolo unde a fost cazul. Nu au fost situatii unde alimentarea sa fi fost intrerupta. Vineri seara sistemul de gaze este in echilibru, insa miscarile sunt rapide si pe perioade foarte scurte. Speram sa trecem cu bine seara si noaptea asta, iar sambata o luam de la capat, pentru ca se estimeaza temperaturi foarte scazute", au ...citeste mai departe despre "Consumul record de gaze in ultimii doi ani - cum se va reflecta in factura" pe Ziare.com

#consum record gaz populatie, #cost facura gaz ianuarie , #Stiri Macroeconomie