Consilier al premierului: Agricultura romaneasca e amenintata de un mare risc

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 15:31
1193 citiri
Consilier al premierului: Agricultura romaneasca e amenintata de un mare risc
Foto: Arhiva Ziare.com

Locuitorii din mediul rural sunt cu atat mai saraci cu cat exploatatiile agricole din zona sunt mai mari, iar riscul este ca agricultura din Romania sa devina una de succes, dar fara niciun efect asupra prosperitatii oamenilor, a declarat, miercuri, Cristian Ghinea, consilier al premierului Dacian Ciolos pentru afaceri europene si initiator al strategiei anti-saracie lansate, recent, de guvern.

In 17 februarie, Guvernul a prezentat public un "pachet integrat pentru combaterea saraciei", care cuprinde 47 de masuri anti-saracie.

Romania celor 2 viteze: Regiunile care vor prospera si cele care se vor afunda in saracie

"Saracia este mai mare in zonele rurale din Romania in care exista cele mai mari exploatatii agricole. Riscam sa avem o agricultura de succes, dar sa ramanem cu un grad mare al saraciei daca nu implementam o strategie eficienta anti-saracie", a spus Ghinea, in cadrul unei conferinte organizate de Comisia Europeana, prilejuita de prezentarea raportului de ...citeste mai departe despre "Consilier al premierului: Agricultura romaneasca e amenintata de un mare risc" pe Ziare.com

#agricultori pericol saracie, #agricultura Romania, #evolutie agricultura romania , #Stiri Macroeconomie