Compania de stat care transporta gazele romanilor, investigata de UE: E inacceptabil!

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 17:12
1197 citiri
Compania de stat care transporta gazele romanilor, investigata de UE: E inacceptabil!
Foto: Facebook/Transgaz

Comunitatea Energiei a cerut Transgaz sa explice motivele pentru care nu respecta reglementarile UE legate de publicarea datelor despre gazele transportate, institutia europeana urmand sa evalueze cazul alaturi de Comisia Europeana.

"Este inacceptabil pentru un membru UE sa nu publice date transparente. Se poate ca Transgaz sa fi incalcat reglementarile din cel de-al treilea pachet energetic", a declarat Janez Kopac, directorul Secretariatului Comunitatii Energiei, pentru site-ul ICIS, specializat in stiri din domeniul energiei.

De asemenea, oficialul european a afirmat ca o viitoare investigatie realizata de Comunitatea Energiei si Comisia Europeana va evalua cazul Transgaz.

Reprezentantii Comunitatii Energiei au cerut Transgaz sa explice motivele pentru nerespectarea cerintelor prevazute de legislatia Uniunii Europene in legatura cu furnizarea transparenta a datelor privind tranzitul gazelor naturale din Rusia la punctele de intrare si iesire cu Ucraina si Bulgaria, potrivit ...citeste mai departe despre "Compania de stat care transporta gazele romanilor, investigata de UE: E inacceptabil!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Transgaz investigatie UE, #Transgaz investigatie Comunitatea Energiei , #Stiri Macroeconomie