Citu ii va chema la audieri in Senat pe ministrii Economiei si de Finante

Marti, 21 August 2018, ora 13:22
994 citiri
Citu ii va chema la audieri in Senat pe ministrii Economiei si de Finante
Foto: Facebook/ Florin Citu

Senatorul PNL Florin Citu anunta ca ii va chema la audieri pe ministrii Economiei, Danut Andrusca, si Finantelor, Eugen Teodorovici, in Comisia economica a Senatului pentru a da explicatii cu privire la memorandumul pentru stergerea datoriei de 400 milioane de dolari a companiei KazMunayGas.

"Are curaj Teodorovici sa mearga pana la capat si sa recupereze 400 milioane de dolari? Deranj mare la Finante. Postarea mea de ieri despre jaful de la KazMunayGas a creat multa valva printre pesedisti.

Pe langa telefoanele primite ca sa-mi vad de treaba, s-a intamplat si un lucru bun. La Ministerul de Finante se ia serios in calcul anularea acelui memorandum. Ministrul Finantelor de jure ma asculta din nou.

Sunt curios cum o sa le explice sefilor, Dragnea si Valcov. Indiferent de ce se intampla acum la MFP, am luat decizia sa chem la Comisia economica, industrii si servicii ministrii Economiei si Finantelor Publice pentru a ne prezenta situatia memorandumului. Chiar in prima saptamana", a scris Citu, marti, pe Facebook.

El subliniaza ca este momentul ca MFP sa se ocupe de lucruri serioase si sa recupereze sumele cu adevarat importante.

Luni, senatorul liberal a scris ca in 2014, Guvernul condus de Victor Ponta a aprobat un memorandum prin care stergea o datorie de 400 milioane de dolari, din cei 660 milioane de dolari, companiei KazMunayGas si ca acesta a fost cel mai mare "jaf institutionalizat din istoria Romaniei". ...citeste mai departe despre "Citu ii va chema la audieri in Senat pe ministrii Economiei si de Finante" pe Ziare.com

#Florin Citu audiere Andrusa Teodorovici, #comisie economica senat Teodorovici, #comisie economica senat Andrusca , #Stiri Macroeconomie