Citizens Advice International - de doi ani pentru cetatenii din intreaga lume

Vineri, 31 Martie 2006, ora 14:39
912 citiri

Astazi, 31 martie 2006, Citizens Advice International (CAI) sarbatoreste doi ani de la infiintare.CAI este o organizatie umbrela ce reprezinta organizatiile care ofera servicii gratuite si independente de informare si consiliere din intreaga lume. Organizatia ofera asistenta privind schimbul de informatii, dezvoltarea de parteneriate si proiecte comune si promovarea serviciilor gratuite si independente de consiliere.

Cu aceasta ocazie CAI lanseaza un nou site, prin intermediul caruia, cetatenii au acces la informatii despre organizatiile care ofera servicii gratuite de informare si consiliere in regiunea in care locuiesc.

Site-ul web va promova activitatea CAI si a organizatiilor membre si aduce in atentia opiniei publice internationale problemele cu care se confrunta cetatenii. In sectiunea dedicata noutaAilor, cei interesati pot afla informaAii de actualitate privind progresul CAI, aici fiind prezentate conferintele si evenimentele la care ia parte organizatia.

"Citizens Advice International raspunde solicitarilor cetatenilor din intreaga lume. Suntem intru totul dedicati sprijinirii si promovarii serviciilor gratuite si independente de consiliere. Aceasta initiativa de dezvoltare la nivel mondial a serviciilor gratuite de informare si consiliere ne va permite consolidarea legaturilor cu organizatiile din intreaga lume, care impartasesc obiectivul nostru de sprijinire a cetatenilor," a declarat Dl. Dorian Filote, Presedinte CAI, Director Executiv al Asociatiei NaAionale a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni, cu ocazia aniversarii a 2 ani de existenta a organizatiei.

Citizens Advice International reuneste in prezent 880 de Birouri de Consiliere pentru Cetateni care raspund anual la aproximativ 8 milioane de solicitari din partea cetatenilor, oferind publicului din peste 3000 de comunitati un serviciu de informare si consiliere gratuit, independent, confidential si impartial.

Sursa: Cristina Avram, ANBCC

Bloombiz.ro