Ciolos va lasa Guvernul PSD sa stabileasca salariul minim pentru 2017: Si-au stabilit si asumat cifrele

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 19:16
926 citiri
Ciolos va lasa Guvernul PSD sa stabileasca salariul minim pentru 2017: Si-au stabilit si asumat cifrele
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a precizat, luni, ca, daca viitorul Guvern se va instala pana la sfarsitul anului, va avea posibilitatea sa aprobe nivelul salariului minim promis pentru 2017.

Insa, daca noul Cabinet se va instala la inceputul anului viitor, actualul Executiv va da o hotarare de guvern prin care sa mentina nivelul actual al salariului minim si in luna ianuarie 2017, a spus Ciolos, la reuniunea Consiliului National Tripartit.

"Partidul care a castigat alegerile si-a stabilit o cifra clara in programul de guvernare, pe care si-a asumat-o politic. Daca acest Guvern ar lua o decizie pe baza negocierilor cu sindicatele si patronatele, cu o saptamana sau doua inainte de instalarea noului Guvern, ar putea fi acuzat ca abuzeaza de responsabilitatea pe care o are.

Pe de alta parte, in cazul in care acest guvern ar promova o Hotarare cu acea suma, ar insemna ca ne-am asumat-o fara a avea vreo analiza in spate", a declarat Dacian Ciolos, citat intr-un comunicat al... citeste mai departe despre "Ciolos va lasa Guvernul PSD sa stabileasca salariul minim pentru 2017: Si-au stabilit si asumat cifrele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos salariu minim, #guvern salariu minim , #Stiri Macroeconomie