Ciolos raspunde reprosurilor legate de conversia creditelor trimisa la CCR

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 07:00
971 citiri
Ciolos raspunde reprosurilor legate de conversia creditelor trimisa la CCR
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a trimis Legea conversiei la Curtea Constitutionala pentru ca a incercat sa-si faca datoria fata de cei pentru care a sustinut-o si pentru ca legea "sa rezolve problemele oamenilor in dificultate si nu a speculatorilor, care au luat credite de milioane".

Acesta a fost raspunsul premierului, pe Facebook, la comentariul unui internaut care i-a reprosat ca i-a stricat sarbatorile de iarna luand aceasta decizie.

"Sper sa intelegeti ca am incercat sa-mi fac datoria fata de cei pentru care am sustinut aceasta lege cu amendamentele pe care le-am propus pentru ca legea sa rezolve problemele oamenilor in dificultate si nu a speculatorilor, care au luat credite de milioane.

Daca nu trimiteam noi legea, acum, inainte de a intra in vigoare la Curtea Constitutionala, ea putea sa-si faca efectul si sa fie contestata de unele banci mai tarziu, cu rezultate dezastruoase pentru beneficiari, in cazul in care ar fi fost gasita cu elemente de neconstitutionalitate atunci. ...citeste mai departe despre "Ciolos raspunde reprosurilor legate de conversia creditelor trimisa la CCR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos conversie credite franci CCR , #Stiri Macroeconomie