Ciolos lauda economia Romaniei in SUA: Cum putem "cuceri" companiile americane

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 22:15
2749 citiri
Ciolos lauda economia Romaniei in SUA: Cum putem "cuceri" companiile americane
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a discutat, marti, despre potentialul economic pe care il are Romania cu reprezentati ai administratiei SUA.

"Scopul intalnirilor noastre cu reprezentantii administratiei SUA este de a construi, pe langa parteneriatul de securitate, si un parteneriat economic bazat pe o cooperare mai stransa.

Economia romaneasca ofera o serie de oportunitati investitorilor americani in domenii ca industria auto, IT, agricultura sau sectorul energetic si SUA pot fi un partener mult mai implicat si activ pe piata locala, cum si companiile romanesti pot fi mai prezente pe piata americana", a declarat premierul Ciolos, dupa intrevederea cu oficialii americani, potrivit unui comunicat Remis Ziare.com.

La intalnirea cu secretarul pentru Agricultura, Tom Vilsack, premierul roman, impreuna cu ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, au prezentat oportunitatile sectorului din Romania si posibilitatile de colaborare cu partenerii americani.

Dacian Ciolos, laudat de ...citeste mai departe despre "Ciolos lauda economia Romaniei in SUA: Cum putem "cuceri" companiile americane" pe Ziare.com

#Ciolos vizita SUA, #Ciolos economie SUA , #Stiri Macroeconomie