Ciolos are program de guvernare: Doar vorbe frumoase despre economie, finante si transporturi

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 12:24
1057 citiri
Ciolos are program de guvernare: Doar vorbe frumoase despre economie, finante si transporturi
Foto: Arhiva Ziare.com

Programul de guvernare al premierului desemnat Dacian Ciolos cuprinde mai multe idei pe domeniul economic, insa fara sa contina si masuri concrete.

Potrivit documentului remis Ziare.com, viitorul Cabinet se va axa pe "stabilizarea mediului economic si cresterea gradului de incredere a agentilor economici si a capitalului in perspectiva dezvoltarii economiei", dar si pe "evitarea derapajelor economice potentiale intr-un an electoral".

Iata ce isi propune Executivul Ciolos, in ceea ce priveste principalele domenii ale economiei:

Guvernul Ciolos in Parlament: Programul audierilor si votul de investitura

Stabilitate macroeconomica

- Elaborarea bugetului pe 2016 cu mentinerea tintelor de stabilitate macroeconomica, monitorizarea utilizarii transparente a resurselor bugetare.

- Adoptarea si implementarea masurilor pentru asigurarea conditiilor de crestere a convergentei in perspectiva aderarii la zona euro.

- Renegocierea MTO-ului (obiectivul bugetar pe termen mediu ...citeste mai departe despre "Ciolos are program de guvernare: Doar vorbe frumoase despre economie, finante si transporturi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#program guvernare Ciolos economie, #masuri economice Ciolos, #masuri economie Ciolos, #masuri economie Guvern Ciolos , #Stiri Macroeconomie