Cele mai rasunatoare previziuni economice facute vreodata: Astazi suna ca o gluma

Sambata, 23 Mai 2015, ora 11:54
1376 citiri
Cele mai rasunatoare previziuni economice facute vreodata: Astazi suna ca o gluma

Prognozele economice sunt un joc complicat - daca o nimeresti, nu numai ca vei fi aplaudat, dar probabil ca vei castiga si o gramada de bani. Insa, daca gresesti, nu vei mai putea niciodata sa retragi ce ai spus, iar predictiile tale vor suna extrem de amuzant intr-o buna zi.

In ultimele decenii, mintile sclipitoare ale planetei au lansat multe prognosticuri despre economiile nationale si modul in care se va schimba lumea. De-a lungul timpului, unele dintre ele au devenit cu adevarat ilare.

Jurnalistii de la Business Insider au compilat cele mai mari esecuri in ceea ce priveste predictiile economice facute de unii dintre cei mai priceputi oameni din istorie.

Previziuni Goldman Sachs: Care vor fi cele mai mari economii in 2050

Ipoteza "Japonia - numarul unu mondial" a fost lansata de un expert de la Harvard, Ezra Vogel, in anul 1979. Nici atunci nu a fost prea populara ideea ca economia Statelor Unite va fi surclasata de prospera Japonie, insa acum suna cu totul ...citeste mai departe despre "Cele mai rasunatoare previziuni economice facute vreodata: Astazi suna ca o gluma" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#predictii economice, #prognoze economice, #predictii economice esec, #previziuni economice , #Stiri Macroeconomie