Ce face premierul Greciei dupa ce a fost tradat de colegi si lasat fara majoritate in Parlament

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 07:45
761 citiri
Ce face premierul Greciei dupa ce a fost tradat de colegi si lasat fara majoritate in Parlament
Foto: Facebook/Alexis Tsipras

Premierul grec, Alexis Tsipras, i-a criticat joi seara pe cei 32 de deputati disidenti din partidul stangii radicale Syriza care au votat impotriva controversatului proiect de lege cu privire la noile masuri de austeritate, adoptat cu o zi inainte in Parlament.

"Optiunea celor 32 de deputati ai grupului parlamentar (Syriza) este in contradictie cu principiile de tovarasie si solidaritate intr-un moment crucial", iar partidul a fost "lovit", a spus prim-ministrul in cursul unei reuniuni a Executivului, afirmatii citate de o sursa guvernamentala pentru AFP.

Citeste toate stirile despre criza din Grecia

Alexis Tsipras si-a pierdut majoritatea parlamentara in cursul acestui vot, deoarece coalitia la putere avea numai 11 voturi in plus peste majoritatea absoluta, 162 de deputati din totalul de 300 ai Parlamentului.

Alegeri anticipate in Grecia, in aceasta toamna?Alexis Tsipras, victorie in Parlamentul grec. Acordul de la Bruxelles a fost aprobatFostul ministru grec al Finantelor: ...citeste mai departe despre "Ce face premierul Greciei dupa ce a fost tradat de colegi si lasat fara majoritate in Parlament" pe Ziare.com

#Tsipras parlamentari tradatori, #Tsipras Grecia Syriza , #Stiri Macroeconomie