CE da unde verde pentru finantarea autostrazii Sebes - Turda

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 11:31
1395 citiri
CE da unde verde pentru finantarea autostrazii Sebes - Turda
Foto: Wikipedia

Comisia Europeana a declarat, vineri, admisibil spre finantare proiectul major pentru constructia autostrazii Sebes-Turda, cu un buget total de 621,52 milioane de euro, a informat Ministerul Transporturilor (MT).

Ca urmare a declararii admisibilitatii de catre Comisia Europeana, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial "Transport" 2007-2013 va emite Ordinul privind aprobarea depunerii cererilor de rambursare de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in cadrul proiectului major.

Perioada aferenta executiei lucrarilor este septembrie 2014 - iunie 2016, conform calendarului estimat privind implementarea proiectului, din cererea de finantare.

Proiectul "Constructia autostrazii Sebes-Turda" presupune constructia a 70 de kilometri de autostrada, asigurand o legatura ...citeste mai departe despre "CE da unde verde pentru finantarea autostrazii Sebes - Turda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada Sebes Turda, #finantare proiect autostrada, #Ministerul Transportului finantare autostrada , #Stiri Macroeconomie