Ce comision au voie sa ceara companiile care vor sa listeze Hidroelectrica

Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 11:38
1521 citiri
Ce comision au voie sa ceara companiile care vor sa listeze Hidroelectrica
Foto: Arhiva

Brokerii care vor sa intermedieze listarea Hidroelectrica trebuie sa ceara un comision mai mic de 0,96%, conform unor surse din piata de capital.

Astfel, comisia de selectie a consortiului care va intermedia listarea Hidroelectrica a cerut brokerilor inscrisi la licitatie sa depuna oferte financiare imbunatatite, ceea ce presupune un comision mai mic decat comisionul minim cerut initial, potrivit surselor citate de Mediafax.

"Noile oferte trebuie depuse pana luni la ora 12:00. Imbunatatirea ofertelor inseamna ca brokerii trebuie sa ceara un comision mai mic decat minimul cerut initial.

Cel mai mic comision prezentat a fost de 0,96% (din valoarea ofertei pentru vanzarea a 15% din actiuni pe care Hidroelectrica o va derula pentru listare - n.r.), iar maximul a fost de circa 3%. Acum depinde daca cei care participa sunt ...citeste mai departe despre "Ce comision au voie sa ceara companiile care vor sa listeze Hidroelectrica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comision brokeri listare Hidroelectrica, #privatizare hidroelectrica, #oferte listare Hidroelectrica , #Stiri Macroeconomie