Ce asteptari are Teodorovici de la discutiile cu FMI - cum obtinem un nou acord

Vineri, 15 Mai 2015, ora 20:05
985 citiri
Ce asteptari are Teodorovici de la discutiile cu FMI - cum obtinem un nou acord

Guvernul vrea sa finalizeze cu succes discutiile cu cei trei finantatori internationali, ai caror reprezentanti vor sosi saptamana viitoare la Bucuresti, astfel incat acordul in derulare sa se inchida in septembrie in bune conditii, a afirmat, vineri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Potrivit acestuia, discutiile ce urmeaza a fi purtate cu misiunea Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale se vor axa pe proiectul de Cod Fiscal si pe reformele structurale.

"Este o misiune tehnica si eu sper sa fie o misiune cu succes la final, astfel incat sa putem readuce in discutie programul cu FMI, Comisia Europeana si cu Banca Mondiala. Am avut chiar saptamana aceasta la Bruxelles o participare la Consiliul de Ministri ai Finantelor, ECOFIN, unde am reiterat faptul ca Romania este angajata ferm in a-si readuce in discutie acest program si a-l inchide cu succes in septembrie", a spus ministrul Finantelor.

De ce-si doreste Teodorovici un nou acord ...citeste mai departe despre "Ce asteptari are Teodorovici de la discutiile cu FMI - cum obtinem un nou acord" pe Ziare.com

#Eugen Teodorovici acord FMI, #Romania acord FMI, #Teodorovici discutii FMI , #Stiri Macroeconomie