Catalin Predoiu, despre "inselatoriile trade mark Ponta"

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 14:44
1021 citiri
Catalin Predoiu, despre "inselatoriile trade mark Ponta"
Foto: Facebook/Catalin Predoiu

La sfarsit de an, moment al bilantului, prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a realizat un clasament al ceor mai grave iluzii guvernamentale promovate de premierul Victor Ponta.

In opinia sa, cele mai grave "inselatorii trade mark Ponta" sunt cele legate de economie, pe care o considera, in contextul regional si global din prezent, "o problema de securitate nationala".

"Dl. Ponta incearca sa ne vanda iluzii, spunandu-ne ca 2014 a fost un an economic bun. Eu, opozantul sau, va spun ca 2014 a fost un an economic prost si voi argumenta pe scurt in cele ce urmeza", scrie pe blog Catalin Predoiu.

Acesta vede mai multe probleme in afirmatia premierului, potrivit caruia "in 2014 exista un excedent bugetar, o rata de crestere superioara mediei europene si o seama de beneficii sociale acordate de catre Guvern diverselor categorii sociale".

Prim-vicepresedintele PNL este insa de parere ca, "analizate corect, cele de mai sus indica, de fapt, cat de prost a guvernat economic dl. ...citeste mai departe despre "Catalin Predoiu, despre "inselatoriile trade mark Ponta"" pe Ziare.com

#Catalin Predoiu Ponta excedent bugetar, #Ponta economie Catalin Predoiu, #Catalin Predoiu blog, #2014 economie Romania Ponta , #Stiri Macroeconomie