Cat pierd la rectificare Transporturile, Sanatatea, Cultura, MAE, Energia si TVR-ul

Duminica, 26 Iulie 2015, ora 22:01
830 citiri
Cat pierd la rectificare Transporturile, Sanatatea, Cultura, MAE, Energia si TVR-ul
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Transporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetara, suma alocata initial proiectelor cu finantare externa nerambursabila, iar bugetul Sanatatii pierde 600 de milioane lei, bani redirectionati catre fondul national unic de asigurari sociale de sanatate.

De asemenea, bugetul Ministerului Culturii va fi diminuat cu aproximativ 2 milioane de lei, dar din acesti bani peste 700 de mii se vor aloca Teatrului Nationl de Opereta "Ion Dacian".

Ponta anunta rectificarea bugetara: Mai multi sau mai putini bani? (Video) Dragnea i-a cerut lui Ponta sa prezinte rectificarea bugetara in PSD, inainte de a fi aprobata in Guvern

Totodata, bugetul Ministerului Fondurilor Europene se reduce cu 25 milioane de lei, iar Ministerul Energiei si Televiziunea Romana pierd 15 milioane lei.

In schimb, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice va beneficia de o majorare bugetara de 1.222 milioane lei, pentru plata alocatiilor de stat pentru copii majorate,... citeste mai departe despre "Cat pierd la rectificare Transporturile, Sanatatea, Cultura, MAE, Energia si TVR-ul" pe Ziare.com

#rectificare bugetara 2015 , #Stiri Macroeconomie