Cand vom avea inca 400 de km de autostrada. Ce spune ministrul Transporturilor

Marti, 26 Ianuarie 2016, ora 10:17
1129 citiri
Cand vom avea inca 400 de km de autostrada. Ce spune ministrul Transporturilor
Foto: TVR

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, sustine ca in jur de 400 este suma kilometrilor de autostrada in lucru in 2016 pe santierele romanesti, apreciind ca "un obiectiv realist" pentru realizarea acestora este un termen de 4-5 ani.

Presa a relatat recent ca, in 2016, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) are planificati sa execute 467,27 kilometri de autostrada, conform contractelor de lucrari in derulare sau aflate in procedura de licitatie din anul 2015.

Dan Costescu a declarat, luni seara, la TVR ca cei 700 de kilometri de autostrada pe care ii are in prezent Romania reprezinta o cifra "departe de standarde, inclusiv de cele ale tarilor din jurul nostru".

"Moldova este rasfatata acestui program. Ei au primit in program 2 autostrazi, e drept ca ele abia acum incep. Una leaga Muntenia de Moldova, cealalta leaga Moldova cu Ardealul. (...) Presiunile au fost de toate felurile: de natura politica, au fost si ani electorali, si din dorinta ...citeste mai departe despre "Cand vom avea inca 400 de km de autostrada. Ce spune ministrul Transporturilor" pe Ziare.com

#Costescu autostrada Romania, #autostrada Pitesti Sibiu, #taxe autostrada Dan Costescu , #Stiri Macroeconomie