Cand va fi gata autostrada Lugoj - Deva si cat va costa in final

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 12:31
1303 citiri
Cand va fi gata autostrada Lugoj - Deva si cat va costa in final
Foto: Arhiva Ziare.com

Autostrada Lugoj - Deva, respectiv loturile 2, 3 si 4, are preconizata ca data de finalizare trimestrul III al anului 2018, iar valoarea investitiei se ridica la 410 milioane euro, potrivit unui document al Ministerului Fondurilor Europene (MFE).

Acesta este unul dintre proiectele dedicate transporturilor rutiere care au fost fazate de autoritati pe Programul Operational Infrastructura Mare. Astfel, data inceperii implementarii proiectului este primul trimestru din 2016, iar data estimata de semnare a contractului de finantare este ultimul trimestru al acestui an.

In data de 20 octombrie, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca lucrarile de executie aferente sectiunilor C si D (de la km 88+016 - km 99+500) din lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva au fost suspendate temporar in urma unui control al Inspectoratului de Stat in Constructii, din cauza lipsei Autorizatiei de Construire.

Conform CNADNR, acordul de mediu aferent tronsonului de ...citeste mai departe despre "Cand va fi gata autostrada Lugoj - Deva si cat va costa in final" pe Ziare.com

#autostrada Lugoj Deva finalizare, #autostrazi Romania plan , #Stiri Macroeconomie