Cand va ajunge la Metrorex primul tren comandat de la compania care a facut metroul din Washington

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 18:19
1309 citiri
Cand va ajunge la Metrorex primul tren comandat de la compania care a facut metroul din Washington
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania spaniola CAF va livra, la jumatatea lunii noiembrie, cu o luna si jumatate inainte de termenul stabilit in contract, primul tren din seria de opt trenuri suplimentare comandate de Metrorex.

"Primul tren va ajunge la Bucuresti la mai putin de un an de la semnarea contractului cu Metrorex, care stipuleaza un termen de 15 luni pentru procesul de proiectare, productie, verificare si receptie finala ale primului tren", se mentioneaza intr-un comunicat al Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF).

Acesta precizeaza ca firma spaniola "va continua ritmul accelerat de productie", astfel incat, pana la sfarsitul anului, inca doua noi trenuri sa fie livrate catre Metrorex.

"Ma bucur sa anunt ca, in urma eforturilor derulate de CAF pentru a accelera calendarul de livrare catre Metrorex, primul tren din seria de 8 noi garnituri pentru Bucuresti este pregatit de livrare. Un al doilea vehicul a fost, de asemenea, testat sub supravegherea oficialilor Metrorex la unitatea CAF ...citeste mai departe despre "Cand va ajunge la Metrorex primul tren comandat de la compania care a facut metroul din Washington" pe Ziare.com

#Metrorex trenuri CAF, #metrou CAF, #metrorex trenuri companie spania, #Metrorex trenuri nou, #metrou nou , #Stiri Macroeconomie