Bulgarii se feresc de pesta porcina: Romanii nu au voie sa intre cu carne de porc in tara lor

Vineri, 31 August 2018, ora 11:33
1110 citiri
Bulgarii se feresc de pesta porcina: Romanii nu au voie sa intre cu carne de porc in tara lor
Foto: Arhiva Ziare.com

Bulgarii vor sa se asigure ca pesta porcina africana nu va ajunge si in tara lor si interzic romanilor sa intre in Bulgaria cu carne de porc.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe anunta ca Autoritatea locala pentru Siguranta Alimentara din Bulgaria a luat masuri in scopul prevenirii patrunderii pe teritoriul tarii a virusului.

"In toate punctele de trecere a frontierei sunt instituite masuri suplimentare de control, fiind interzisa introducerea, pe teritoriului Republicii Bulgaria, in scopul consumului personal, a carnii de porc sau a produselor alimentare avand la baza carnea de porc. In cazul depistarii unor astfel de produse, acestea vor fi confiscate", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Guvernul nici nu a prevenit, nici nu a gandit. Motivul pentru care banii de la UE nu acopera despagubirile pentru pesta porcinaIohannis cere masuri urgente: Prinsa in lupta cu Justitia, guvernarea PSD a uitat sa se lupte cu pesta porcinaPesta porcina va cuprinde mai mult de jumatate din Romania, avertizeaza autoritatile de la BruxellesPesta porcina: PNL si PMP au demarat procedura pentru infiintarea unei comisii de anchetaSiegfried Muresan a cerut 110 milioane de euro din Bugetul UE pentru fermierii afectati de pesta porcina

A.G. ...citeste mai departe despre "Bulgarii se feresc de pesta porcina: Romanii nu au voie sa intre cu carne de porc in tara lor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bulgaria pesta porcina africana, #Bulgaria romani interzis , #Stiri Macroeconomie