Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisii, dupa trei zile de dezbateri

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 22:42
909 citiri
Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisii, dupa trei zile de dezbateri

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doar doua voturi "impotriva" si o abtinere, cu unele amendamente, dupa un maraton de dezbateri, care a durat trei zile.

Parlamentarii din comisiile de buget-finante au inceput, marti, dezbaterile generale la proiectul bugetului de stat pe 2015, in prezenta secretarului de stat in MFP Daniela Pescaru si in ciuda obiectiilor opozitiei privind absenta ministrului Darius Valcov de la sedinta. Dezbaterile au fost finalizate joi, la ora 22.00, dupa trei zile de dezbateri aprinse.

Raportul comisiei de buget-finante urmeaza sa intre, vineri in dezbaterea plenului Parlamentului, iar votul final ar putea avea loc duminica, in aceeasi zi cu depunerea juramantului in fata Legislativului de catre noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Proiectul de buget a fost aprobat in sedinta din 12 decembrie a Guvernului.

Din bugetul de stat, Ministerele Muncii, Dezvoltarii, ...citeste mai departe despre "Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisii, dupa trei zile de dezbateri" pe Ziare.com

#Buget 2015 votat comisii, #buget 2015 Parlament, #buget stat 2015 , #Stiri Macroeconomie