Buget 2016: Guvernul a decis unde se duc banii nostri - Dar sa vorbim si despre elefantul din camera

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 07:54
1104 citiri
Buget 2016: Guvernul a decis unde se duc banii nostri - Dar sa vorbim si despre elefantul din camera
Foto: Arhiva Ziare.com

Bugetul pe 2016 contine toate cresterile promise de Guvernul Ponta pentru bugetari, insa se indeparteaza de alte masuri sustinute cu surle si trambite de vechiul Executiv, cum ar fi marirea salariului mimim. Dar exista un lucru insuficient dezbatut in spatiul public, ce pare ca este evitat de oficiali. Deci care este elefantul din camera?

Impresia mea este ca echipa premierului Dacian Ciolos a incercat sa multumeasca partidele prin faptul ca a acceptat fara prea multe comentarii sa dea mai multi bani bugetarilor.

Bugetul pe 2016 cu materialul clientului

Asta cu toate ca cea mai recenta crestere salariala, de 10%, pentru cei care lucreaza in sistemul de stat si care nu au beneficiat de majorari in 2015, a fost aruncata pe ultima suta de metri de social-democrati, pe vremea cand guvernarea lor se afla la final, ajungand pe nepusa masa in bratele noului Executiv, ca amendament la proiectul de lege ce prevedea cresterea salariilor medicilor.

Putea altfel Dacian Ciolos sa obtina ...citeste mai departe despre "Buget 2016: Guvernul a decis unde se duc banii nostri - Dar sa vorbim si despre elefantul din camera" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deficit bugetar 2016, #efecte deficit bugetar 2016, #deficit buget 2016, #buget 2016 , #Stiri Macroeconomie