Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Buget 2016: 55 de amendamente respinse la Dezvoltare. Nu se autorizeaza investitii, ci plafoane

Buget 2016: 55 de amendamente respinse la Dezvoltare. Nu se autorizeaza investitii, ci plafoane

Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) pentru anul 2016 a fost adoptat, duminica seara, fara amendamente, de catre Comisiile reunite de buget-finante ale Parlamentului.

Comisiile reunite de buget au adoptat un raport favorabil, cu trei abtineri si fara niciun vot impotriva.

De asemenea, niciunul dintre cele 55 de amendamente nu a fost adoptat, fie pentru ca sustinatorii au lipsit, fie ca propunerile nu au intrunit majoritatea parlamentarilor prezenti.

De altfel, presedintele Comisiei pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, social-democratul Viorel Stefan, a explicat ca la nivelul comisiei nu pot fi autorizate cheltuieli de investitii prin legea bugetului de stat.

"Noi nu putem autoriza cheltuieli de investitii prin legea bugetului. Noi doar stabilim plafoanele din care se fac aceste cheltuieli. Cheltuiala se aproba in conformitate cu regulile de functionare ale Programului national de dezvoltare locala. Pentru aceasta, ...citeste mai departe despre "Buget 2016: 55 de amendamente respinse la Dezvoltare. Nu se autorizeaza investitii, ci plafoane" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 802 ori
Citeste mai multe desprebuget Dezvoltare 2016 buget stat 2016