Basescu prezice anul in care Romania intra in criza profunda, ca in 2010: Iresponsabilitatea e maxima!

Luni, 03 August 2015, ora 13:21
1310 citiri
Basescu prezice anul in care Romania intra in criza profunda, ca in 2010: Iresponsabilitatea e maxima!
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedintele Traian Basescu crede ca noul Cod Fiscal va fi, pana la urma, votat in Parlament si promulgat de Klaus Iohannis, insa previziunile sale pentru situatia economica a Romaniei sunt sumbre.

Basescu a subliniat ca politicienii sunt iresponsabili in ceea ce priveste stabilitatea fiscal-bugetara a tarii noastre si a atras atentia ca 2017 va fi echivalentul anului de criza profunda 2010, potrivit B1 TV.

Mesaj din concediu de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine!

"Cred ca (noul Cod Fiscal - n.red.) va fi votat si ca Iohannis il va promulga. Responsabilitatea fata de stabilitatea fiscal-bugetara a Romaniei este zero la oamenii politici si cu salariile pentru demnitari, pensii speciale, desi oamenii nu au contribuit la fondul de pensii, deci este un furt. Cred ca iresponsabiliatea cu privire la stabilitatea macroeconomica a Romaniei este maxima.

Am convingerea ca anul acesta, cu pomenile electorale, este echivalentul anului 2007 cu ...citeste mai departe despre "Basescu prezice anul in care Romania intra in criza profunda, ca in 2010: Iresponsabilitatea e maxima!" pe Ziare.com

#Basescu Cod Fiscal, #Basescu criza profunda , #Stiri Macroeconomie