Bani de la Comisia Europeana pentru Grecia. Corina Cretu traseaza planul pentru Atena

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 17:59
1077 citiri
Bani de la Comisia Europeana pentru Grecia. Corina Cretu traseaza planul pentru Atena
Foto: Arhiva Ziare.com

CE a anuntat, miercuri, ca vor fi mobilizate peste 35 de miliarde de euro pana in 2020 pentru a veni in sprijinul economiei grecesti, comisarul Corina Cretu precizand ca Atena are nevoie atat de reforme, cat si de "investitii ambitioase" pentru a repune economia pe drumul cel bun.

Citeste toate stirile despre criza din Grecia

"La doua zile dupa realizarea unui consens privind masurile ce se impun pentru incheierea unui nou acord de imprumut acordat Greciei, Comisia Europeana a dezvaluit astazi planurile de ajutorare a Greciei in vederea maximizarii gradului de utilizare a fondurilor UE.

Conform mandatului conferit de summit-ul zonei euro din 12-13 iulie, vor fi astfel mobilizate peste 35 de miliarde de euro pana in 2020 pentru a veni in sprijinul economiei grecesti", potrivit unui comunicat al CE.

Grecia, salvare sau criza? - LIVE

Pachetul de masuri privind crearea de locuri de munca si cresterea economica destinat Greciei insoteste un set cuprinzator de reforme ce va face ...citeste mai departe despre "Bani de la Comisia Europeana pentru Grecia. Corina Cretu traseaza planul pentru Atena" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Comisia Europeana bani Grecia, #Corina Cretu Grecia, #criza Grecia , #Stiri Macroeconomie