Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banc Post uneste conturile curente cu cele aferente cardurilor

Banc Post uneste conturile curente cu cele aferente cardurilor
Gradul de functionalitate al cardului Taifun Clasic sporeste, acesta putand fi folosit de acum incolo si pentru cumparaturi din magazinele virtuale.De la inceputul acestei luni, cardul Taifun Virtual emis de Banc Post si-a incetat valabilitatea, toate functiile sale fiind preluate de catre cardul Taifun Clasic in care au fost transferate eventualele solduri existente pe cardul virtual, potrivit no-cash.
Gradul de functionalitate al cardului Taifun Clasic sporeste, acesta putand fi folosit de acum incolo si pentru cumparaturi din magazinele virtuale. Aceasta schimbare a fost posibila in urma investitiilor intr-o noua platforma informatica si intr-un nou sistem de administrare a cardurilor care vor permite unificarea conturilor curente cu cele de card.

Oficialii bancii apreciaza ca unificarea va avea ca rezultat o functionalitate sporita si un acces mai rapid la lichiditatile din conturi.

"Unul dintre principalele obiective strategice ale Banc Post pentru anul 2004 si pentru perioada urmatoare este acela de a adauga valoare ofertei sale de produse si servicii pentru ca aceasta sa se mentina una de top pe piata bancara, raspunzand pe deplin nevoilor si dorintelor clientilor nostri", a declarat Nicolas Kammenos, director Banc Post.Sursa: Gardianul

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 843 ori